Det sker

Banko Carl og Anna David på FAAE

30. marts, 2017

HopeNow er en uafhængig organisation som arbejder for at bekæmpe menneskehandel.

HopeNow skriver på deres hjemmeside: “Vi udfører opsøgende arbejde med henblik på at identificere og støtte kvinder og mænd som er udnyttet, udsat for vold og/ eller tvang. Arbejdet foregår bl.a. på gaden, i prostitutionsmiljøet, i fængsler og asylcentre. HopeNows arbejde arbejder ud fra “hjælp til selvhjælp” (empowerment) og en menneskerettighedstilgang.”

Programmet for arrangementet på Faaborgegens Efterskole til støtte for HopeNows arbejde

Kl. 16.00 HopeRun, sponsorløb
Kl. 16.45 Vi fylder skolens hal til bingo med den navnkundige Banko Carl og flotte præmier – overskuddet går til HopeNow
Kl. 18.00 Velkomst ved Michelle Mildwater, stifter af HopeNow og elever fra Faaborgegnens Efterskole – herefter gourmettapas fra områdets restauranter og chokolade fra Konnerup & Co; 200 kr. og hele beløbet går til HopeNow. Koncert med Anna David.

Banko Carl har i en menneskealder kørt landevejene tynde og sørget for, at folk fra nær og fjern kunne råbe banko! Så spil bingo med Carl, spis en overdådig tapasgourmet og nyd en koncert med Anna David d. 26. april.

Køb af billetter: Billetter til bingo og gourmet

Vi glæder os til at byde indenfor på Faaborgegnens Efterskole.

Skolestart 23/24

20. august, 2023

Så kom vi i gang med et nyt skoleår. Og alt tegner – som altid – lyst. Glade elever og voksne med masser af spændte forventninger til et langt og dejligt efterskoleår rigt på oplevelser.

Efterskolernes Aften 2023

02. januar, 2023

Skal du på  efterskole?

Så kig forbi.

Se alle nyheder