Min hverdag

På Faaborgegnens Efterskole vil vi gerne lære eleverne - dig - om det bedste i dit liv.
At lære dig at leve i nuet med nysgerrighed efter morgendagen, og at det er umagen værd at gøre sig umage med dit liv. Derfor holder vi også hovedet koldt og hjertet varmt.
Læs mere
FAAE Glow

Min hverdag

En dag på FAAE

 

Alle dage starter med en morgentur og herefter morgenmad. Herefter er der morgensang og fortælletime, for vi kan godt lide at synge og starte dagen fælles. I dagligdagen kan du jo også blive syg, og derfor har vi ansat en sygeplejerske og en trivselspædagog, som sørger for at tage temperatur, blodtryk, til at snakke med eller måske bare give et klap på kinden.

Hverdagen

Dagen er opdelt, så du har det meste af den boglige undervisning først på dagen, for herefter at gå til valgfag, idræt og andet. En dag om ugen har du linjefag det meste af dagen, så du har mulighed for at fordybe dig. Du har flere pauser i løbet af dagen med enten mad og forfriskning, og der står altid frisk frugt fremme.

Vi afbryder tit de almindelige uger for at prøve kræfter med noget helt andet. Hvert år har derfor et nyt tema for årsplanen, så vi hele tiden sørger for, at hvert år er forskelligt fra det foregående.

Tillid og medmenneskelighed

Faaborgegnens Efterskole er en skole med meget få regler. Vi tror på vigtigheden af, at såvel voksne som elever møder hinanden med tillid. Derfor er vores vigtigste regel meget simpel: På Faaborgegnens Efterskole skal alle behandles ordentligt.

Store værelser

Skolen ligger smukt i en stor park med udsigt over Faaborg Fjord. Du skal bo på store tomandsværelser med eget bad og toilet. På værelset finder du et skrivebord, senge og skabe, og værelsernes størrelse gør, at der er mange muligheder for at sætte sit eget præg på indretningen. Du har også mulighed for at logge på skolens trådløse netværk overalt på skolen.

Værelserne er placeret på to gange; Frejas Sal og Balders Sal, hvor piger og drenge bor dør om dør. Begge gange har et tekøkken, hvor du kan lave te og popcorn.