Idræt på FAAE

På Faaborgegnens Efterskole er begreberne sundhed, læring og social integration særdeles nære til vores virkelighed og arbejde med eleverne. Læs mere
FAAE Glow

Idræt

Sund kost

Igennem sund kost introduceres eleverne til mad, der nærer og skaber bevidsthed om vigtigheden af sund varieret mad.

Masser af idræt

På Faaborgegnens Efterskole dyrker vi masser af idræt, og eleverne vil i løbet af året kunne stifte bekendtskab med mange forskellige idrætsgrene. Vi tror på, at vi med den rette motivation kan skabe en lyst til bevægelse, og derfor er idræt på Faaborgegnens Efterskole både noget, der foregår med alle elever på én gang, i mindre grupper i valgfagene, i fritiden og i samarbejde med de lokale klubber.

Motionsdag for eleverne
Motion og løb på efterskole

Et væld af valgmuligheder

* Fælles idræt for alle elever – ude og inde – én gang om ugen

* Valgfag som kajakpolo, klatring, fodbold, hockey, badminton, yoga, streetbasket (også i kørestol), beachvolley og meget, meget mere

* Samarbejde med de lokale klubber om fitness, håndbold og fodbold

* Idræt i fritiden på skolens klatrevæg/klatrehule, skater rampen, på beachvolleybanen, i hallen og på den helt nye multibane, der kan bruges nærmest døgnet rundt!

På Faaborgegnens Efterskole er vi optaget af unge i bevægelse – og særligt på unge, der ikke bevæger sig – for vi tror på, at vi med den rette motivation kan skabe gode vaner og idrætsøjeblikke, som eleverne aldrig glemmer.